Friday, October 20, 2017

Premium Beautiful Real Testimonies Set Bersalin Terbaik

Tuesday, October 10, 2017

Real Testimoni Mother Of Three Yang Berpantang Dengan Premium Beautiful

The lastest testimoni of our superbrand corset, Premium Beautiful.


Premium Beautiful Pilihan Celebriti


Tipah tertipu bila tengok gambar. Tak sangka ada jugak gambar K.Yanie sebelah celebriti hangat ni. Siapa tak kenal Ifa Raziah. Penyanyi dangdut yang sensasi dengan lagu ser ser ser amat pentingkan kesihatan dan kecantikan. 

Kini..
Pilihan kami adalah Sama.
Citarasa kami adalah Sama.
Kepentingan kami juga Sama.

Luar Kena Jaga.
Dalam Lagi Kena Selenggara.

Simple solution. Pastikan Pakai Premium Beautiful Corset Dengan Selesa TANPA Senak dan Sesak.

Syarat tak nak senak pakai corset :
1. Dapatkan dari yang pakar 
2. Dapatkan tanpa tekanan dan paksaan

Credit to : Puan Noharyani



Boom kebabom! 

Rasa macam nak meletop tengok. 
Masa pregnant tu perut Kak Dyna ni besar sangat. Baby boy keluar pun almost 4kg. 

Kak Dyna ni orangnya tinggi, tapi halus mulus je badan. Bayangkan pulak, dengan usia yang sebaya Che Ta Bergetah tu, Kak Dyna boleh usung perut ke sana sini selama 9 bulan.

Biasanya confirm kita akan sakit belakang kan lepas bersalin. Nak tunduk urus baby pun tak selesa. Punya la sakit-sakit badan. Tapi kali ni berbeza sikit. Alhamdulillah as a mother of three, Kak Dyna dapat maintain fit lepas bersalin.

Ni dia kelebihan paling utama yang anda confirm akan feel, bila pakai Corset Magik ni lepas bersalin:
1. Darah nifas dan air bisa keluar sepenuhnya dari badan
2. Rahim cepat kecut dan cepat balik pada kedudukan asal
3. Terpaksa hilang berat mendadak walau makan macam raksasa.

Best kan

Kalau tergoda, terus la order.

Diskaun Titian Cinta
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert

011-1631 1641

Monday, September 25, 2017

Premium Beautiful Expert With Thailand Successful Person. Founder Of Mutiara Spa And Time Out Cafe Saujana Utama


Thailand and Malaysia
Kat sebelah sal ni memang pure Thailand. Kalau kitorg bersembang, sometimes memang ada sikit-sikit la macam ayam ngan itik. Sebab slang Thai dia pekat.

Walau berbeza bahasa dan budaya. Tapi dream kami serupa je ☺️





Nama Ms ni Suraya. Dulu Suraya kerja sebagai nurse kat Dubai. Sekarang dah bertahun ada sebuah restaurant dan sebuah Spa kat Malaysia. Spa untuk facial dan untuk massage. Massage pure Thai punya. Siap dia pergi menuntut ilmu kat US untuk mantapkan ilmu mengurut yang betul.


 Dan setiap customer Suraya, memang owner sendiri yang urut. Sal suka hot stone massage Suraya. Memang Ohsem bak hang. Massage dia sebijik macam kat Thai Oddysey tu. Harga Massage batu panas kat Spa suraya memang Murah! Uol yang memang suka mengurut dengan batu panas, Sal memang highly reccomended uol try datang kat Mutiara Spa milik Suraya untuk rasa sendiri pengalaman di urut dengan batu sungai kecik-kecik tu. Satu badan tau di urut dengan hot stone ni. Kalau badan lenguh-lenguh tu, lepas urut memang rasa ringan terawang-awangan je. Memang lena tido la lepas ni bila urat makin lancar dan otot pun tak sakit dah.

Sal suka pergi urut ni sebab memang suka di urut. Nak pulak bila master massage person yang buat. Lagi la puas hati. 

Sal salute spring sangat kat beliau ni. Rajin. Lemah lembut, berbudi bahasa walau dah ada semua.
Pernah satu hari tu sal ternampak dia dengan anak dia yang sama umur dengan Muhammad penat sampai tertido dalam kereta sementara nak tunggu cafe beliau di tutup. Walaupun owner, dia memang ringan tulang nak bantu staffs handle kerja.
Tu la hakikatnya. Nak berjaya tu ada episod dia. Nak kekal berjaya pulak, ada episod yang lain. Biasanya orang hanya kenal dan nampak kita masa kita dah siap je. Masa tengah renyah nak bersiap tu memang takkan ada siapa pun yang tau 

So, never stop doing your best.


Ni cafe Suraya. Sal memang suka lepaks sini. Ada masa tu boleh di katakan pagi, tengahari, petang dan malam ulang alik makan kat sini. Minta maaf. Muhammad Danish Shafiq sedang membersihkan sistem kumbahan beliau :D

Haaaaa bersungguh kau:D

Sal suka makan boat Noodle dia. Ada boat noodle ayam dan daging. Memang campur dengan cili thai dia fuhhhhhh. Meleleh air hidung.




Muhammad Danish Shafiq say good.


Dia angkat baju pulak dah.

Damia ngan Danisha memang benda ni la diorg cari. 

Best melepak sini sambil buat kerja. Line unifi dia laju macam roket. Sebab tu student UITM Puncak Alam dan Puncak Perdana suka makan-makan kat Time Out Cafe ni.

Ada brownies and kek jugak.



Muhammad ni sambil dia teman mama buat work, sambil dia menyakat sama.

Muka orang balik sekolah lapar nak makan. Danisha ni kalau dia lapar memang dia tak nak senyum tau. Tapi bila dia dah kenyang, memang senyum sampai 10 KM la.





Selain makan, sambil lepak kat Time Out Cafe ni sal suka buat personal coaching untuk my protege.


Hari ni Coaching mother of three yang hebat sorang ni. Yushakilla Yunus. Our Premium Beautiful Expert Klang. Gigih Kila usung 3 anak lepas balik sekolah untuk Kila pulak sambung belajar.

Another day at Time Out Cafe Saujana Utama.

 With Puan Suraya dan Puan Ayu. Beauty expert from Mutiara Spa.

Masa ni bawa protege tumpang solat.




Kat sini la bilik yang sal kerap bertapa untuk Thai massage dengan hot stone.

 Ni view dalam Mutiara Spa ni. Very Friendly Muslimah Spa.



 Uol boleh semak harga untuk facial muka, scrub badan, mengurut kat sini. Siap ada kids spa lagi. Anak sal pun sal dah hantar mengurut kat sini.




Ni la dia Time Out Cafe Saujana Utama. Our Port untuk makan-makan.
Mutiara Spa atas Time Out Cafe ni aje. So senang la kalau bawa husband ke anak ke, sambil-sambil uol pasang badan kat spa, suami dan anak boleh makan-makan kat bawah ni dulu.




Lokasi Mutiara Spa. 

A-1-13, jalan bidara 9, saujana utama
47000 Kuala Selangor


Waktu Operasi

10 Pagi Hingga 7 Malam

Untuk booking atau walk in, uol boleh contact number Mutiara Spa yang ada di poster di atas tu.


Facebook Mutiara Spa Saujana Utama

Friday, September 22, 2017

Premium Beautiful Expert Jelajah Bumi Australia

Premium Beautiful Expert At Fashion Valet




Anak bujang tak reti duduk diam. Pening la nak shopping macam ni. Hhaha.


Perempuan oh perempuan. Yang dah ada pun nak beli lagi.


Ok tak?


 Mata hitam kat atas. Tangan kat bahu.
Dia pun nak jugak.


 Ok Muhammad Danish Shafiq. It's suit you well.









 Our second time Dinner at Citrus Cafe at Bangsar Village II

 Fening jugak nak pilih makan apa. Before this tamak tau, order makan penuh meja. Last last tak habis, Kena la tapau bawa balik. Kalau dah tapau bawa balik tu, letak dapat peti ais, jawapan dia keras kejung la baki makanan macam tu je dalam fridge. Ya Allah masak la nak jawab esok. Sebab membazir. Huwaaaa.


 Tekak melayu dan tekak western. Dua orang dengan citarasa berbeza, Sebab tu dalam hidup ni tak perlu serabut kepala nak puas kan hati orang sangat. Just jaga hati sendiri je supaya tak gelap dan mendung. 


My two lil princess Damia and Danisha. Alhamdulillah happy tengok mereka membesar depan mata.