Wednesday, September 19, 2018

Perkelahan Di Kledang Saiong, Meru Perak.

Nyaris cermin kereta kena pecah.

Dengar macam suspen je kan.
16 September merupakan hari Malaysia buat kami rakyat Malaysia. Dan untuk sal, 16 September merupakan hari bersejarah buat kami.





Sejarah di mana, plan untuk berkelah santai-santai di Eco Park Kledang Saiong, Meru Perak, bertukar jadi perkelahan yang adventure buat kami.

 Kerja gila bermula bila kunci kereta stuck dalam bonet. Bukan setakat kunci kereta je yang ada dalam bonet yang terkunci tu. Fon, ic, duit cash, kad, baju pun ada sekali dalam tu. Termasuk yang suami punya. Ngko rasa? 😂

Masa ni kami memang selai sepinggang. Segala harta duniawi Allah tarik sekejap. Yang ada, hanya anak-anak, dan Allah pinjamkan sahabat sejati yang ikhlas membantu di saat kami di uji dengan keadaan kecemasan macam ni.

Hutang emas boleh dibayar. Hutang budi, in shaa Allah mudah jalan ke syurga abadi. Terima kasih Allah hadirkan Tuan Hafieez dan Yanie sekeluarga buat kami. Mereka la yang banyak sangat membantu dari awal, sampai habis misi untuk buka kereta untuk dapatkan semula kunci. Percutian kami untuk sejukkan badan jadi hangat. Tapi alhamdulillah, bukan hangat yang buatkan kami berbalah. Tapi hangat yang buatkan kami makin merenung hikmah.

Bila dah selai sepinggang ni, mula tu stuck jugak. Sebab fon dua-dua tak de. Nak call minta bantuan macam mana. Tapi jangan lupa, kita ada talian bebas toll. La hawlawalla quwatailabillah. Kami ada bantuan dari DIA. Iaitu melalui sahabat kami berdua tadi. Fon mereka la yang kami gunakan untuk call minta bantuan. Kami call towing. Call towing tu, call towing ni, Towing tak boleh nak bantu. Sebab nak dapatkan towing yang ada baby tayar susah waktu ni. Kenapa perlu towing yang ada baby tayar? Sebab tayar 4-4 dah lock. Tak boleh pusing. Kenapa nak kena towing? Sebab nak bawa kereta balik ke rumah Tuan Hafieez dan Yanie, sementara kami ikhtiar unlock pintu kereta.

Sambil tu, try jugak search tukang kunci. Bila call, jawapan mereka lebih kepada "tak boleh bikin" sebab kereta continental. 

Arghhhhh buntu.
Nak nangis. Tapi relax. Budak kecik tengah perati. En suami pun tengah susah hati. So, jangan sebarkan energy lemah negetif pada orang lain.


Majoriti yang kami call, memang bagi idea untuk pecah kan je cermin kereta.

Tapi,
Tu pilihan terakhir. Sebab mikir jugak. Kalau pecah cermin kereta, pecah jugak kepala nak tunggu dapatkan cermin pengganti. Takut dapat cermin yang tak sama macam cermin ori. Lagipun ni musim hujan. Kang jadi macam tikus baiki labu pulak. Nak dapatkan yang lain, yang lain pulak yang teruk kena ganti.

Tuhan bagi ujian, bukan untuk kita merenung masalah. 
Tuhan bagi dugaan, bukan untuk kita berbalah.
Tapi tuhan bagi ujian, sebab Dia nak tengok kita ni yakin tak dengan kata-kata janji Dia yang, "dalam setiap kesulitan, pasti ada kemudahan"

Dan yess!
Alhamdulillah.
Allah hadirkan pulak sorang tukang kunci yang expert.
Dengan confidentnya tukang kunci tu kata, "pintu depan i Gerenti boleh buka. Tapi mahal sikit la boss. Tapi itu bonet, i boleh kasi cuba saja. Kita tengok macam mana" 

Dengar tukang kunci tu boleh buka pintu depan pun, sal dah lega. Sekurang-kurangnya, kami dah dapat ambik kunci rumah. So tak de la pecah kepala mikir cara nak pecahkan rumah pulak. Sebab kunci kereta kat bonet tu, 50-50 je jaminan dia untuk dapatkan semula. Ada kunci rumah, kami boleh ikhtiar balik KL dari Ipoh untuk dapatkan kunci spare.

Dan akhirnya, Alhamdulillah, tukang kunci berjaya buka pintu pemandu. Amik masa juga nak buka pintu C200 tanpa sebarang calar balar. Memang expert la chinese tu.



Ingatkan dah buka pintu depan, boleh la buka bonet.
 Tapi tak boleh! 
Huwaaaaaaa.
Sebab kereta ni safety first. Dia tak kan benarkan sistem kereta unlock bonet, jika pintu dibuka tanpa alarm atau key dia sendiri. 

Pintu depan dah boleh buka, mesti dah boleh masuk kereta kan. Dah boleh masuk kereta, mesti boleh buka kerusi belakang kan untuk tembus bonet?

Macam tu la kononnya kami fikir.
Tapi, tak semudah yang difikirkan. Berangan aje la nak tembus bonet melalui seat belakang. Sebab, kat lapisan seat tu rupanya ada satu lagi besi penghadang. Memang tak boleh tembus bonet. Keras. Padat.


Maka, cabaran seterusnya bermula. Misi membuka pintu bonet pulak. Part ni memang sangat mencabar kepakaran tukang kunci. Dekat sejam usaha unlock bonet, akhirnya tukang kunci kata "tak bole la boss" ni bukan biasa biasa punya lock ni. Master key pun tak lepas.

Kami redha aje la.
At least kunci rumah yang ada dalam dash board kereta, dah ada dalam genggaman.



Next plan, 
Balik KL.
Dapatkan kunci spare dekat rumah.

Sebelum nak balik KL, 
Kena plan mana nak susun anak pulak.
Haruuuuuu.

Timbul idea untuk letak sekejap 5 ke 6 jam Damia, Danisha, Hakim dan Hannah kat rumah mak sedara Tuan Hafieez di Manjoi.

Alhamdulillah.
Mak sedara Tuan Hafieez sudi terima 4 orang anak kami ni, sementara kami meredah highway yang penuh cabaran untuk ke KL, dan patah semula ke Ipoh pada hari yang sama. Memang kerja gile. 😂 Terima kasih aunty Intan.

Tapi, dalam fikiran kami masa ni, hanya nak cari solution je. Tak perlu fikir masalah. Sebab lagi fikir masalah, lagi banyak masalah yang akan kita tarik. Jadi, bila ada masalah, pastikan kita hanya ligat firkirkan solusi je.

Alhamdulillah sahabat kami sangat positive. Tak ada ayat-ayat yang mengkritik pun keluar dari mulut mereka. Mereka yang nampak lagi bersungguh nak membantu. Mereka la yang drive kan sal, suami dan Muhammad balik ke rumah. Perjalanan ke KL, yanie drive. Perjalanan balik, Tuan hafieez drive. Bayangkan, pergi dari IPOH-KL-IPOH hanya amik masa 4 jam setengah sahaja. Termasuk solat, minum Min Kaffe, dan makan kismis hitam kat rumah kami. Allah mudahkan cara. Allah mudahkan perjalanan. Allah pelihara kami dalam kereta dan anak-anak yang kami tinggalkan. Allah Ya Bari, Ya Wadud.

Kami perlu selesaikan cabaran ni malam ni jugak. Tak kira apa cara sekali pun. Kena selesaikan sebelum tengah malam. Sebab kawasan Perkelahan Kledang Saiong ni, kawasan baru. Operasi eco park ni sampai pukul 6 petang je. Masuk malam, dah gelap gelita. Tak de bekalan tenaga letrik disalurkan di sini pada waktu malam. Memang gelap.





Kami sampai semula di tapak parking Kledang Saiong, pada jam 10.35 malam. Memang seram kalau hanya berdua. Gelap pekat. Dan hanya kereta kami yang stuck tu je ada kat situ waktu malam pekat di hutan rekreasi ni.

Masa ni, baru semua rasa lapar.
Bayangkan, lepas selesai semua, baru kami ada selera nak makan. Last makan, breakfast tadi.

Rasa malu dengan sahabat yang banyak membantu.
Sepanjang jalan bermusafir, sal hanya doakan sesuatu untuk mereka. Hanya Allah yang tahu. Bukan mudah nak dapat sahabat yang sudi bantu di saat kita diuji macam ni. Selai sepinggang. Semua kami tak de masa ni. Tapi, Mereka yang dulu kan cash pada tukang kunci. Mereka yang start enjin, isi minyak, bayar tol, beli air untuk bawa kami balik rumah untuk dapatkan kunci spare. Ya Allah, hebatnya aturanMu. Kami hanya mampu merancang. Dan hanya engkau yang memberi izin semua ni berlaku.

Banyak kami belajar.
Belajar menghargai waktu senang.
Belajar menghargai orang yang membantu.
Belajar bersyukur dengan walau di saat buntu. 
Belajar untuk sentiasa bersatu.
Alhamdulillah semuanya selamat.
Syukur atas ujian.


Ni gambar-gambar masa proses mendapatkan bantuan towing dan tukang kunci. Sempat kami pasang khemah. Masak megi. Buat sandwich. Budak-budak asik tanya bila nak mandi. Tapi disebabkan hari hujan, dan kami pun tak boleh focus untuk sentiasa peratikan diorang dalam air, maka, khemah di darat aje la yang jadi bahan mereka waktu ni.















Sunday, September 9, 2018

Fitting Premium Beautiful Pada Czer Mom Di Salam Hospital Senawang

Alhamdulillah another Premium Beautiful cash buyer. Premium Beautiful buyer ni dari Jempol. Bersalin czer di Senawang Specialist Hospital.

Ibu anak dua ni, dah book set Premium Beautiful Classic yang warna hitam tu dari sal since a month ago. Dia bayar cash macam tu je. Alhamdulillah and thanks for your trust.

Dah sebulan deal.
Date operation lahirkan baby pun dah ada.
Jadi seperti dijanjikan, sehari lepas adik manis anak dua ni bersalin, sal ke Senawang Specialist Hospital. Sebab dah janji nak bagi set Premium Beautiful pada dia di Salam Hospital ni je.

Perjalanan dari rumah ke Salam Hospital Senawang ni ambil masa lebih kurang 1 jam 30 minit.

Sal gerak pagi dari rumah. Bawa semua anak. Jejak je bandar Senawang, kami cari makan dulu untuk lunch. Risau budak-budak lapar. Jadi isi perut dulu kat Medan Selera yang jarak dia 5 minit je dari Hospital. Bandar Senawang ni pun banyak je kemudahan. Dah kategori bandar. Nak makan apa pun semua ada. 

Ada satu tempat depan Giant Senawang tu, sedap sangat goreng pisang dia. Pandai akak tu goreng. Tak berlendir dengan minyak. Pisang dia pun cantik rangup je.

Dah dapat parking. Perut pun dah kenyang. So let's sharing and fitting the best ever korset Premium Beautiful.

Oh oh tee dee Sal hari ni,
Tudung bawal RM20. Beli kat area rumah.
Inner pink yang RM15 tu.
Blaze H&M RM219. Dah lama beli. Jarang pakai je. Sebab glitter baju tu suka jatuh kat kerusi kete.
Skirt putih tu memang favret sal.Beli kat Time Square RM80
Kalau uol perasan kat Facebook, memang sal banyak ootd dengan skirt putih A shape ni.
Dan part paling penting, sarung Premium Beautiful. Baru pakai apa pun cantik terletak je. Dan semestinya, confident tu kita akan dapat 100%. Sebab tu pakai la baju mahal ke tak mahal ke, orang yang pakai Premium Beautiful ni, memang diorang hi konfiden bila bergaya. Sebab PB korset bantu cantikkan shape badan dan jaga posture badan.

Berjalan mencari lift untuk ke bilik client.


Alhamdulillah dapat jugak buat door to door service pada pelanggan yang duduk beratus batu dari kita. Suka sangat service customer secara face to face macam ni. Sebab senang nak bagi penerangan jelas tentang fungsi Premium Beautiful ni.

Untuk yang berminat nak dapat Premium Beautiful, boleh wasap.my/601116311641 sal sekarang dan dapatkan Harga Diskaun yang memang anda gosok mata punya.






Fitting underweight Adik Cantik Di Gamuda Mall Klang



With Aisyah Zazuri. Our trained and certified agent.


Sebelum fitting, kami beri penerangan dulu tentang Premiumm beautiful. Kami explainkan cara nak pakai, cara nak alih lemak, cara nak basuh. Sebab perlu tahu sikit sebanyak ilmu ni. Supaya pemakai boleh amalkan cara pemakaian dan cara penjagaan yang betul. Cara jaga Premium Beautiful ni pun simple je. Tak renyah mana.



Our Premium Beautiful expert sedang menunjukkan cara yang betul untuk pakai Korset legend.

Thursday, August 16, 2018

Iftar Bersama Bonda Rumah Darul Insyirah Bangi.


Alhamdulillah. Hari ni diberi kelapangan waktu. Di beri kesihatan. Di beri kemudahan untuk sampai ke sini. Ke rumah bonda-bonda yang dikasihi Darul Insyirah Bangi.

Rumah ni bukan rumah orang tua yang terbiar tau. Tapi ni lebih kepada rumah wakaf yang menempatkan warga emas yang ingin mengisi masa lapang mereka dengan menuntut ilmu. Ilmu Alquran khususnya. Dari duduk sendirian masa anak-anak sedang berkerja siang hari kan, better ke sini dan duduk dalam aura yang sentiasa megalunkan ilmu-ilmu ke arah akhirat.

Dalam rumah Darul Insyirah, Bangi Golf ni, ditempatkan lebih kurang 30 orang bonda dari seluruh Malaysia. Ada yang datang sini secara harian. Kira pagi datang, petang balik.




Memandangkan hari ni hari orang masih berkerja, walau lagi seminggu nak raya. Jadi, kami plan awal dah. Plan perjalan supaya tak berkejar kejar nak sampai ke lokasi rumah Darul In syirah Bangi ni. Penat otak tau bila rushing ni. Jadi, plan your work. And work as your plan. 

Alhamdulillah, walau jalan tak berapa lancar, tapi disebabkan dah merancang perjalanan, kami sampai ke Rumah Darul Insyirah ni seperti waktu yang dijanjikan.

Hampir sejam setengah dalam kereta akibat jem orang balik kerja, sempat la Damia Danisha Danish tidur sekejap sepanjang perjalanan. Sayang anak mama. Dari kecik sampai besar, setia follow ke mana je mama ayah pergi. Pengorbanan kita bersama yang akan dijadikan amalan in shaa Allah sampai bila-bila.



Outfit hari ni, untuk sal dan anak-anak dares, kami pakai baju kurung yang rege RM15 sepasang. Lima belas hinggit tau. Rasa berbaloi jumpa baju harga macam ni. Dengan kain cotton lembut dia. Jahitan kemas. Sedap pakai. Terletak. Ehh. Terletak tu sebab sarung Premium Beautiful. Bila sarung Premium Beautiful ni, pakai la baju apa pun, in shaa Allah cantik terletak je walau pakai baju harga ekonomi.


Complete tudung baju. Jimat. 
Rasa ralat sangat bila beli baju ratus ringgit, tapi pakai sekali. Jadi, kali ni kena belajar control nafsu shopping baju sebarangan. Bila ada niat nak control nafsu macam tu, tu yang terlorong tu untuk terjumpa spesis baju-baju macam ni. 

Yang penting, mesti sedondon dengan anak. Sal memang jenis pakai tak ulang banyak kali baju-baju sal dengan anak tu semua. Jadi, kot ada yang nak dapatkan mana-mana baju dari sal, boleh je piyem. Kalau ok, sal akan let go dengan harga yang the best. Sometimes tu, kena gaya, boleh dapat free je. Huhu.




Mulianya hati orang yang wakafkan bungalow ni, untuk dijadikan rumah amal untuk warga emas menuntut ilmu. Terus sal tak jadi rasa selesa. Sebab islam kena kaya. Kaya untuk perkara macam ni. Nak bantu orang lain untuk selesa dapatkan ilmu fardu ain dan ilmu quran juga sunnah.



Luar rumah luas. Dalam pun luas. Sampai boleh tempatkan hampir 30 warga emas.


Masa ni dah nak dekat hari raya Aidilfitri. Jadi, ramai bonda bonda lain yang dah di ambil anak mereka untuk pulang ke rumah. Majoriti ada juga yang dari luar Lembah Klang. Kebanyakkan nya mempunyai anak yang berkerjaya.



Sumbangan dari our team kepada Rumah Darul Insyirah. Rumah Darul Insyirah ni antara projek bawa PACU. PACU tu Pusat Kecemerlangan Pendidikan Umah.

PACU sedang dalam proses membina satu yayasan yang bakal menempatkan setiap lapisan umur. Projek yang sedang dalam binaan di Sungai Ramal, Kajang ini memerlukan belanja yang agak besar nilainya.

Jadi, jika anda ingin menyumbang, boleh terus hubungi Admin PACU sendiri.

Lokasi Rumah Darul Insyirah bawah kelolaan PACU

No 72 Jalan Melati Bangi Golf Resort, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor






Di beri penerangan mengenai hala tuju PACU dalam membina ummah.



Sebeleum berbuks puasa, ambil kesempatan beramah mesra dengan penghuni Rumah Darul Insyirah










Muhammad Danish Shafiq tak habis ngantuk lagi.


CDM Hajah Rohana dan 4 anak-anak yang sama besar dengar mama nya.


Solat maghrib berjemaah yang diimamkan oleh Anak Tahfiq CDM Haji Azlan dan CDM Hajah Siti Rohana.






Shopping buku terjemahan ringkas surah surah dalam al-quran. Sebuah buku RM
49.90

Isi kandungan dia sangat menarik. Tulisan besar. Jelas. Berwarna. Mudah faham. Sangat sesuai untuk dijadikan hadiah pada sesiapa sahaja. Sambil beli sambil kita menyumbang pada Rumah Darul Insyirah.



Boleh juga ke link PacuUmmah.Com tu untuk keterangsn yang lebih jelas tentang rumah rumah amal kelolaan PACU



Wednesday, August 15, 2018

Real Testimoni Terkini Shake Me, Min Kaffe dan Premium Beautiful





Cuba bayangkan pikul beras 10 kilo. Boleh rebeh bahu kan.
Ni kan nak pikul badan hari-hari. Dengan nak uruskan 3 hero pagi petang, siang malam. Memang tak tertanggung bawa badan.

Tu la luahan hati ibu anak dua ni. Hobinya memasak dan makan. Tapi cita-citanya, ewahhhh, nak pinggang secekak. Nak peha kecik, tak nak drumstick. Semuanya boleh jadi Magik. Bila breakfast dan dinner dengan #MinKaffe dan Air Kurus #Shakme sambil tu sarung Premium Beautiful sepanjang hari. Simple je nak kurus ni. Maka, hampir 10 kilo hilang dalam masa 3 bulan je. Cepat, sihat yang penting selamat.

#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
www.aisyahzazuri.com




Geng kurus dikesan lagi.

Buntang mata tengok the latest pic mak anak 1 ni yang bersalin czer ni.
Sebelum ni habis kembang satu badan. Tapi sekarang 😱
Pinggang kerengge. Senyum meleret 10 kilometer. Gara-gara badan makin ringan macam di awangan.

Rahsia dia mudah je. Minum kopi dan air kurus Shake Me tetiap pagi dan malam. Tapi kopi rasa antarabangsa Min Kaffe la. Lepas tu, dia touch up badan dengan korset viral, Premium Beautiful.

Eeeee. Senangnya nak kurus bila-bila masa. Cepat, sihat dan selamat. 

#ShakeMe
#MinKaffe
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
www.hasikin.com




Cakkk 😍

Best kan tak sampai setahun badan makin kuncup.
Senang sangat nak hilang inci. Tanpa berlapar. Tanpa bersenam. Ye. Bersenam tu memang terbaik. Bagus sangat bersenam tu. Sal sendiri sangat sarankan anda untuk bersenam. Tapi bila anak dah dua, keje pulak keluar subuh balik isyak, masa bila pulak la nak bersenam ber keke challenge ke kan. 😅

Nak tau Rahsia Mudah hilang kilo dan hilang inci?
Boleh follow Fifi Isa. Boleh merisik apa yang diamalkan sampai makin susut badan lepas bersalin.

#ShakeMe
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert

MERDEKA SALES IS ON!

Monday, August 6, 2018

Perlu Ke Pakai Premium Beautiful Setiap Hari





Antara soalan paling femes sal terima adalah, 
Perlu ke pakai Premium Beautiful ni setiap hari?

Jawapan sal,
Dah semestinya perlu.

Sebab Premium Beautiful ni adalah "baju dalam"
Buat masa ni, kat Malaysia, baju dalam adalah satu keperluan harian.  Jadi, memang perlu pakai hari-hari, umpama kita pakai baju dalam yang sebelum ni.

Cuma, bila dah mula bertukar baju dalam biasa ke jenama Premium Beautiful, kita dah jimat belanja dah sebenarnya. Jimat sebab tak perlu beli baju dalam lagi dah lepas ni. Jika sebelum ni kita beli baju dalam 3 bulan sekali, tapi dengan baju dalam jenama Premium Beautiful, beli sekali je. Tapi pakai beribu hari.

Kenapa bila dah ada Premium Beautiful, tak perlu beli baju dalam lain dah?
Sebab fabric Premium Beautiful ni anti elergi. Anti bakteria dan tak berbau. Mesra kulit la gitu. Lagipun, this is the one and only baju dalam yang ada jaminan baik pulih free. 

Jangan jadikan Premium Beautiful hanya pakaian dalam masa berkebaya dan saat kenduri kendara je. Sebab, jika nak shape cantik ibarat jam pasir yang melengkuk ramping di pinggang dan melentik di punggung, memang sebaiknya pakai tetiap hari. Result dia, asset utama semua naik. Part yang terlebih kembang, terpaksa kempis.

Yang dah pernah ada Premium Beautiful, walaupun anda dapatkan dari agent yang lain, lepas tu tak selesa pakai. Tapi ada keinginan nak pakai semula, boleh personal piyem sal. In shaa Allah Sal bantu beri tunjuk ajar cara pakai yang betul.

#BukanKorsetBiasa

The Real Premium Beautiful Expert
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
www.salleharoslan.com

Saturday, August 4, 2018

Jutawan Tudung Siti Murni Pilih Premium Beautiful


Fuhhhh. Neves sebelum dapat bertentang mata dengan jutawan tudung ni. Hi energy and very positive orangnya. No wonder sangat berjaya. Tak sombong. Sporting. Boleh feel dia punya berisi umpama padi tu.

Thanks for your trust Madam Uni. Founder berjaya Siti Murni. 

Ni sal bantu our new PB Expert untuk bagi the best service pada client. Tahniah Fifi Isa. U did it. And u deserved it. 

 #No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
www.salleharoslan.com


Kecik molek je orang nya. Selain dikenali sebagai Madam Uni, Founder jenama Siti Murni ni juga dikenali sebagai Pinky Lady.

Kenapa pinky?
Sebab Madam Uni sangat suka kan Pink Kare. Pink color la 💕

Sama pulak taste warna kegemaran kita ye Madam Uni. 

Tengok aje la Butik Founder Siti Murni yang berlokasi di Athmosphere Seri Kembangan ni, kerusi sampai ke dinding, semua pinky pink. Memang cantiks.


Selfie with Siti Murni Abd Aziz. usahawan berjaya kelahiran Kelantan. Kecik molek. cantik berwibawa.


Seronok sembang dengan Madam uni. Energetic. Positive. Dan cara bertanya soalan tak diva. 

Madam Uni ni memang penggemar korset. Dan kali ni madam Uni jadikan Premium Beautiful korset sebagai pilihan untuk melekap lama di badan.

Masa fitting Premium Beautiful Korset ni, tak berenti Madam uni yang merupakan ibu pada seorang cahaya mata ni kata "Eeee sedap ye PB ni. Selesa. Tak sakit badan pun" sambil pusing-pusingkan badan kecik halus beliau depan cermin butik Siti Murni.



Alhamdulillah lepas fitting Premium Beautiful Corset tak sampai 10 minit, Madam Uni terus transfer Cash pada my protege Fifi Isa. Tahniah Fi. Perkongsian fifi berjaya menawan hati Jutawan Muda Siti Murni untuk jadikan Premium Beautiful sebagai korset pilhan.


Congrats Fifi Isa.
Love your spirit.
Gigih amik kak sal di rumah. Lepas tu kami sama-sama ke Seri kembangan, iaitu lokasi Butik Siti Murni. Berpanas berhujan masa ni. Tapi tu la dia pengorbanan. Korban kejap masa selesa. Korban kejap masa bersama keluarga. Demi sebuah pengalaman yang in shaa Allah akan membuahkan kejayaan.

Resepi berjaya, adalah doa dan usaha. Tak de dua ni, jangan buat dulu ikhtiar dan tawakal. Sebab resipi kejayaan takkan sempurna tanpa Doa, Usaha, Ikhtiar dan Tawakal.

Pangkah alasan.
Sebab alasan takkan bawa kita ke arah laluan kejayaan. Alasan akan melambatkan perjalanan kita ke destinasi kejayaan. 



Madame Uni, founder of Siti murni. Berbadan kecik. Berat dalam 45kg je. Tetap jadikan Premium Beautiful sebagai pilihan. Kata wanita inspirasi Nona ni, pakai korset adalah kaedah terbaik untuk maintain shape badan. Pakai korset boleh jadikan badan mengecil. Tak kembang. Dan berat badan susah naik mendadak. Jadi, perlu pilih korset yang terbaik dan memberi manfaat yang tetap pada yang memakai.



Selain dari bergelar Jutawan Siti Murni, Madame Uni merupakan pembaca berita dan wartawan politik RTM. Patut la masa mula-mula beliau jadi usahawan tudung dulu, rasa familiar sangat wajah beliau.




Madame Uni dan Nora Danish.
Kedua-duanya merupakan pengguna setia Premium Beautiful korset sekarang ni. Dua-dua sarung PB dalam tahun yang sama. tahun 2018. 

Untuk anda yang berminat nak cantikkan bentuk badan, atau nak turunkan berat badan, boleh cuba dapatkan khidmat Premium Beautiful korset. Boleh dapatkan dari our Certified, Expert and Trusted agent yang menggunakan hashtag #No1CertifiedPremiumBeautifulExpert di Instagram mahupun Facebook.

Klik link ni untuk sebarang pertanyaan atau jika berminat nak dapatkan korset pilihan celebrity ni dengan harga Promo.
Wasap.my/601116311641