Saturday, April 19, 2014

Sabun marine essence murah di rasta ttdi

Macam best je kan dapat special price untuk hot item #sabunketiak ni...untuk hari ni n esok je boleh dapat harga special macam ni...hanya di booth kami di rasta ttdi

011-1631 1641




Friday, April 18, 2014

Agent sah superbrands product ~ premium beautiful, bio velocity sleep mate, bbplus collagen, bio ever nano cream, mineral coffee, marine essence, minyak JTX,


SAYA PAKAI, SAYA JUAL
#sayapakai #sayajual

Biasakan nampak hashtag saya pakai saya jual ni kat social media anda???

Memang penting sangat bila anda sebagai bakal pengguna, perlu pastikan yang anda membeli products kecantikan dengan mereka yang mengamalkan atau tegar menggunakan product-product tersebut. Kerana melalui pengalaman mereka yang memakai sambil menjalankan perniagaan berkaitan product tersebut sahaja yang bersedia untuk memberi service sebelum dan selepas anda menggunakan product.


Dan kelebihan kami dalam menjalankan perniagaan online berasaskan product kecantikan dan kesihatan ni adalah:
KAMI SENDIRI ADALAH PENGGUNA dan DUTA untuk product kami.
Kami tak menggunakan mana-mana celebrity terkenal untuk mempromosikan product kami, melainkan sekiranye celebrity tersebut memang menggunakan product kami.

Dalam perniagaan perlu JUJUR!
Jujur di sini bermaksud, biarlah kita sebagai penjual menggunakan testimoni sebenar dari diri kita sendiri atau pun testimoni dari para pelanggan kita yang memang membeli dan menggunakan product yang kita berurus niagakan.



Untuk anda yang tercari-cari jenama ni:


BBPlus Collagen



Sabun ketiak atau product marine essence.



Premium Beautiful Classic
dan
Premium Beautiful Elegant


Magic Cream atau Bio Ever Nano cream



Bio Velocity Sleep Mate @ Tilam Kuat



Mineral Coffee



Minyak JTX





Untuk mendapatkan product superbrand ni, boleh je contact sal ye ;)



Agent sah superbrands product ~ premium beautiful, bio velocity sleep mate, bbplus collagen, bio ever nano cream, mineral coffee, marine essence, minyak JTX,

Salleha Roslan
011-1631 1641

Thursday, April 17, 2014

Jom follow instagram salleha roslan

Add me at salleharoslan ;)
di INSTAGRAM

#SALLEHAROSLAN
#PAKARSUSUTPERUT
#PREMIUMBEAUTIFULEXPERT



Sal baru je mengaktifkan diri dalam dunia ig ni, baru tak baru pun adalah dalam setahun...

So jom follow salleharoslan ye n sal will follow you too :D


Wednesday, April 16, 2014

apa tu susuk moden atau nama asal dia bio ever nano cream

Susuk moden halal JAKIM dan ada sijil KKM



HOT!!!!
Jadi fenomena pulak sekarang ni orang tercari-cari krim tegangkan satu badan dengan magic cream ni...(krim yang sal pegang tu)

saje je di hide kan cream apa kah itu.
ada yang panggil magic cream, 
cream dagu runcing,
cream kurus lengan, 
krim kempis perut, 
krim kurus peha,
krim pejal payudara,
dan krim perapat dan krim abang gagah..huhuu yang ni scary...sebab krim ni memang dirumus khas 100% selamat untuk sesiapa yang ada masalah batin tak kira la nada lelaki mahupun wanita.

Paling femes skarang ni bile orang dok sebut-sebut ni adalah SUSUK MODEN di mana bila cream ni tembus je dalam kulit kita, in shaa Allah serta merta bahagian yang di susuk moden kan ni menjadi tegang dan kelihatan lebih awet muda.

So uol yang ada masalah jeragat, kulit banyak garisan halus, perut menggelebeh, dada kendur, lengan besar, peha berlaga, boleh lah cepat-cepat try masik cream ni untuk buatkan uol sendiri tak percaya bila muka n badan uol mula berubah dari yang sebelum nye..

Paling mengejutkan, bila dalam masa tak sampai 9 minit pun, muka atau bahagian badan yang di susuk moden kan tu akan mula nampak lebih awet muda, cerah dan hilang 2 ke 3 inchi...tu baru sekali sapu je dah hilang 2-3 inchi...cuba kalau sapu hari-hari???
WAHHHHHHH!!! sure melompat bintang punye.




my own testimoni untuk susuk moden @ bio ever nano cream


APA TU SUSUK?

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.
Susuk merujuk kepada memasukkan sesuatu bahan asing ke dalam badan bagi mendapatkan sesuatu kelebihan. Pelbagai bahan boleh digunakan, bergantung kepada apakah keinginan pengguna. 
Antara kebaikan yang kononnya boleh didapati dengan memakai susuk adalah muka sentiasa dipandang manis, tidak berusia, kebal dsb.
Pemakai susuk biasanya mempunyai beberapa pantang larang seperti tidak boleh memakan beberapa bahan tertentu iaitu pisang tanduk, pisang abu, tidak boleh melintas di bawah tali kain, dan lain-lain, bergantung kepada jenis susuk yang dipakainya.


Tapi susuk moden (bio ever nano cream ) ni adalah susuk yang tak de pantang larang sikit pun...just sapu kan pada tempat-tempat yang sepatutnye sambil urut ke atas untuk setiap bahagian, kemudian dalam masa tak sampai 9 minit anda boleh mula nampak perubahan pada bahagian yang di sapu dan di urut tu.

Mudah, selamat dan halal.
In shaa Allah berkesan untuk anda yang serius untuk seimbangkan semula hormon badan yang makin merosot akibat peningkatan usia.

info lanjut yang lebih skema mengenai susuk moden @ bio ever nano cream

Jom cantik tanpa SUNTIK!
no botox
no susuk harem
no risk


Salleha Roslan
011-1631 1641

testimoni hot magic cream @ bio ever nano cream 2014


For me, i love magic cream ni sebab kesan lingkaran gelap dan garis halus bawah mata cepat je berkurangan. Just apply the magic cream dengan urutan secara menaik di bahagian leher, serta merta bahagian muka akan tegang.


Uol perhatikan lah satu persatu gambar testimoni terkini yang ada kat sini. Ni semua memang hasil selepas apply magic cream bio ever nano cream ni almost 9 minutes.
Ni baru 9 minit...kalau 9 bulan mau tegang habis muka..huhuu..in shaa Allah semua nye pun dengan izin Allah jugak.


beza tak mata before and after tu?
pipi pun makin naik(boleh tengok garisan senyum)




Ni testimoni paling ketara.






CARA SAPU BIO EVER NANO CREAM
Uol boleh refer jadual ni untuk tentukan area mana yang anda perlu sapu magic cream tersebut pada bahagian yang anda rasakan perlu.



Cara sapu dan cara urutan bio ever untuk hasil yang menakjubkan!




Untuk demo boleh segera hubungi sal.

Salleha Roslan
011-1631 1641

Tuesday, April 15, 2014

Halia Restaurant sime darby convention centre

Kenangan setahun lepas...ni sebelum bersalin kan muhammad danish shafiq.
Memang jadi habit pulak masa pregnant ni suka sangat jalan-jalan cari makan.
Kebetulan memang member ofis nak buat makan-makan, so join je la sekali.Tak silap sal masa ni diorang booking kat groupon kot and sekepala RM35 untuk buffet.

Memang banyak je menu dia, ada makanan jepun, makanan melayu, chinese, western etc. Tapi kalau uol yang berhajat nak makan kat sini sal sarankan elakkan datang di hujung waktu petang sebab masa sal pergi ni memang makan tu terkulat-kulat je bila banyak makanan yang diorang tak refil bila dah habis. Setakat datang makan untuk enjoy-enjoy dengan kawan-kawan n family ok la kot coz seriously makanan dia dari 10 tu sal bagi 5/10 je la. Sorry ye halia restaurant sime darby convention centre. Hope Halia Restaurant akan improve service mereka lepas ni walaupun bayaran yang pelanggan keluarkan tak lah sebesar RM350 kan tapi bagi sesetengah orang RM35 tu sangat bernilai. 


Saje pakai baju hitam sebab perut makin sarat ke depan.


Tempat dia memang cantik dan selesa.



Makanan sedap-sedap.
Tapi ingat tau...kalau nak makan kat sini elakkan datang di waktu hujung petang.




Muka damia n danisha yang baru bangun tido.






Berselera kawan-kawan sal ni makan..hehee


Nisa

Danisha

Damia..gemuk kakak masa ni.


With bestie nabilla zakaria owner of bella sweet village.








en halmie kurus je masa ni..
but now mama la yang lagi slim dari en halmie..yeayyyy..happy!





Bisnez di hujung jari.
uol nak jugak tak jadi mumpreneur..???
kita ber SOHO (small office home office) In shaa Allah ada cara nye...
Kalau serius nak tahu just contact sal ye. i'll share with u the tips n strategy.



Mama gemuk!
huhuu tak pe la jap je gemuk macam ni pun. lepas ni tak merasa dah badan segar bugar almost 70kg ni.

 

 
Cian danisha potong kepala ayah ye..hehehe.

Ok fine! memang mama gemuk di hujung kehamilan danish.




Friday, April 11, 2014

My Triple D : Damia, Danisha, Danish

Sesibuk mana, seletih mana, sesedih mana, selemah mana sekalipun mama n ayah, we will always be there.

We love u Damia Danisha n Danish...


Anak-anak adalah Anugerah,
Anak-anak adalah Amanah
Anak-anak juga adalah ujian dari Allah

Anak yang dilahirkan adalah anugerah Ilahi dan kurniaan daripada Allah SWT kepada umatnya. Zuriat bukan sekadar penyambung warisan malah bukti kekuasaan Allah.

MEREKA adalah sumber kekuatan kami untuk terus kuat dan sabar untuk mencari redha dan jannah Allah. Doakan kami sentiasa di bawah rahmah kasih sayang Allah.





























we love u...always and forever!