Tuesday, January 16, 2018

Free Group Coaching After Australia


 Tak tau kenapa rasa fresh je hari ni, Padahal tak
 sampai 24 jam lagi balik dari Gold Coast Australia. Pagi ni dah excited nak share ilmu dengan team.














 Bersama barisan usahawan yang sedia untuk digilap. Macam-macam background ada mereka ni. Yang pasti, semuanya berasal dari orang yang zero knowledge tentang business termasuklah sal sendiri. Cuma yang best nya business ni, bimbingan sentiasa diberikan ikut kesesuaian seseorang.




Habis group coaching bersama usahawan hebat semua ni di Shah Alam, Sal sekeluarga terus shot ke Melaka.





Sebelum ke Melaka, singgah lunch jap kat restoren kegemaran sal ni. Restaurant Jemari kat seksyen 7.









 2 jam kemudian check in di Seri Malaysia Melaka. Sampai hotel je terus diorang ajak serbu kolam renang.



 Nama pun anak dara. Macam ni la kejadian nya di sebalik tabir. Barang mama of coz jadi mangsa. Muhammad tengok aje la, sebab tak boleh join.


 The next day. Ready nak pergi fitting Premium Beautiful untuk ibu yang baru lepas bersalin czer di Masjid Tanah.


 Best tau keje macam ni. Sambil kerja boleh jalan-jalan.






 Senyum sampai telinga bila tuan rumah jemput makan.


 Masakan orang Melaka memang merecik.


 Terima kasih buat Mezz Fyda sekeluarga sebab sudi jamu kami makan tengahari kat sini. Semoga murah rezeki fyda sekeluarga.




 Dapat free gift and special gift dari Gold Coast.


 Terus berubah shape dan senyuman bila Premium Beautiful tersarung di badan.


 Thank you Mezz Fyda.



 Baru je lepas di jamu makanan tengahari dengan lauk pauk super sedap oleh tuan rumah. Alih-alih teringin nak minum petang pulak.


 Teringin nak coconut shake. So search la facebook. Eh facebook sekarang pun dah macam google tau. Penuh informasi terkini. Pantas dan tepat kalau kita nak kan sesuatu makanan. Premium Beautiful Expert ni, memang keje diorang asik fikir makan je.
Nasib baik la kat Melaka ni macam-macam makanan ada. Semau sedap dan Murah. Berbaloi la kalau masuk ceruk mana pun.


 Bungkus coconut shake. Sedap jugak coconut shake kat Masjid Tanah ni. Kalau uol tercari-cari kat mana ada jual coconut shake sedap selain dari Klebang Melaka, uol boleh waze lokasi coconut shake Solok Duku. Lokasi dia memang kat tepi jalan menghala ke Masjid Tanah. Sedap dan murah. Nasib baik beli 3 cup.

Try tau Coconut Shake Solok Duku Masjid Tanah.


 Yang sal pegang ni, kuih Serabau nama dia. Sesuai la dengan orang yang tengah pegang kuih ni. Pun tengah serabai jugak. Nyesal pulak beli sikit. Konon nak buat rasa je. Rupanya sedap ngko kuih serabai ni. Gerai yang juak kuih serabai ni kar Masjid Tanah. Dah tau dah kedai dia kat mana so lepas ni boleh repeat lagi.


Jom balik Rumah. 

Fazura As One Of Our Premium Beautiful Lovers

Calling all Premium Beautiful Lvers! It's time to share the story of your personal experience with Premium Beautiful Body Shaping Lingerie!

30 sets of Premium Beautiful Classic Short Brassiere with Fazura's signature to be won + selected stories will be featured in the next issue of Futuristik.

To participate, click on the link here: