Thursday, November 20, 2014

Kris Dayanti bilang Premium Beautiful Bagus Banget!



Wowwwww!!! Kris Dayanti bilang Premium Beautiful Corset produk bagus banget!

Ye dong, memang bagus sekali untuk kita kaum-kaun hawa yang sinonim dengan kecantikkan.Nak cantik mesti kena sihat dulu. Cantik tak kan datang kbila badan tak sihat dan dipenuhi pelbagai masalah kesihatan. So fungsi utama Premium Beautiful adalah memberi penjagaan 70% pada kesihatan dan 30% pada kecantik kyang mana hasilnya adalah 100% keyakinan!

Ingat slim, ingat Premium Beautiful.
Pakar pembentukan badan anda dalam hanya LIMA MINIT sahaja!



Nak cuba PREMIUM BEAUTIFUL secara percuma???

Hubungi segera:

Ur Premium Beautiful Expert,
SALLEHA ROSLAN
011-1631 1641

Premium Beautiful Expert : Throwback Sehari sebelum Ramadhan

Throwback kisah sehari sebelum Ramadhan.
Bila dalam sehari tu banyak sangat aktiviti, memang terasa cepat je masa tu berlalu. 


After ukur cash buyer for Premium Beautiful,  terus bawa ke B32 untuk dapatkan set pb corset beliau yang dalam range size "special" 

Buat anda yang kategori 100Kg jangan susah hati ye.
As Premium Beautiful Expert kami pakar dalam menentukan size yang sesuai mengikut size badan anda. Premium Beautiful ni custom made so sekiranya anda kurus kering mahupun extra 100kg, Premium Beautiful memang dijahit exclusive khas untuk bentuk badan anda. 


After fitting Cash Buyer Premium Beautiful yang merupakan seorang cikgu, sal dan SSM Hasikin Ali ke Giant Batu Caves pulak untuk business appointment bersama new business partner ckin yang merupakan seorang officer di salah sebuah bank terbesar di Malaysia.

 Alhamdulillah Muhammad Danish Shafiq tido lena masa business appointment ni. So memang tak menggangu langsung business sharing mama dengan new Top Leaders Circle family tadi ;)


After that terus ke lokasi ketiga untuk hari ni. Kami anak-beranak ke Mutiara Damansara. Parking kat ikano then jalan kaki terkedek-kedek dengan Damia Danisha n Danish ke Curve untuk next appointment with Iynas Omar n Zazalina Othman. Tapi sebelum tu sempat singgah dulu kat toy r us untuk bagi tenang hati triple D ni bila dapat toys. Don't worry, Alhamdulillah anak-anak sal jenis yang tak kan repeat beli toys yang diorang dah ada. Actually budak-budak ni kalau dapat masuk n tengok-tengok toys dalam Toys r us tu pun diorang dah boleh chill dah. ;)


Yess this is my Beautiful bestie. 
Both still single. "Miss" lagi...
Thank you so much dear Iynas Omar dan Zazalina Othman sebab sudi luangkan masa sekejap.


Seperti biasa, kalau datang curve ni memang sal suka makan kat Warong Leko je la. Tu kalau memang nak makan nasi. Sebab memang jadi kesukaan pun untuk makan menu kat Warong Leko ni iaitu Oseng iga Cabe Ijo...huhuuu..maknanya daging rusuk sambal cili hijau okeys.. ;D

Selain kat Curve, Warong leko ni ada jugak kat TSB Sungai Buloh n sal prefer makan kat branch Sungai Buloh tu je sebab service dia cepat dan masakan kat Warong Leko TSB tu lebih banyak dan lagi sedap dari yang kat curve ni. Orang yang makan banyak memang macam ni, dia biasanya akan suka pergi tempat yang serve makanan ala carte tu secara banyak ;D




Tuesday, November 18, 2014

Pengajian tafseer bersama Dato' Dr Fatma El-Zahra

Anda semua di jemput hadir ke pengajian tafseer bersama Dato Dr Fathma Azzahra  esok.

Tempat: Masjid At Takwa, Taman Tun Dr Ismail
Masa : 3 petang (18 November 2014)

Dari pengalaman sal lepas beberapa kali dipilih dan diizinkan Allah untuk hadir ke majlis ilmu Dato Dr Fathma ni, sal memang jatuh cinta terus!

Mula rasa nak selalu dengar dan fahamkan isi kandungan Al-Quran. Makin kita belajar, makin banyak yang kita tak tahu sebenarnye. Tu pentingnya majlis ilmu supaya life kita dunia akhirat dapat upgrade ke level yang lebih baik.





Subhanallah!!!
Rezeki sal dapat bersalam cium tangan dan pipi Dato Dr Fathma yang merupakan antara ustazah idola sal dari kecik dulu. Dulu selalu tengok beliau kat tv je. Hari ni dapat tengok dan dengar suara beliau live!

Ni majlis ilmu hari khamis di Surau Taman Mulia Bukit Antarabangsa.

Sal pergi dengan gadis-gadia ayu Premium Beautiful Expert ni. Cik Safriza Azwani dan Cik Nurul Hidayah.

Masya'Allah antara perkataan yang suka digunakan Dato Dr Fathma ;D

Suasana semasa pengajian tafseer di surau Taman Mulia.

Sorry cik safriza dan cik dayah, i candid satu gambar uol ye. Nak belanja gambar ni kat blog readers kak sal. Kusyuk dan tawaduk uol ;)


After solat zuhor g lunch suap-suap dulu dengan hubby before business appointment ;)

Monday, November 17, 2014

My beautiful leader Puan Farhana Ramli

Hari ni nak cerita secara ringkas tentang salah seorang dari leader yang very high komitment dalam team Top Leaders Circle ni...

Orang nye kecik molek je.
Ibu anak satu dan wife pada tuan inspektor.
Beliau juga merupakan auditor untuk beberapa buah syarikat di Kuala Lumpur.
After beberapa bulan buat sambil belajar mengenai business online ni, kini beliau mengambil keputusan untuk kekal maju bersama TLC bagi sama-sama membantu menambah nilai hidup orang lain.

Dari zero, dari biasa-biasa, dari tak tau selok belok berniaga, dari seorang yang tak suka berniaga akhirnya beliau akur yang berniaga adalah satu kepuasan sekiranya kita inginkan masa depan yang makin selesa. Alhamdulillah sepanjang sal bersama beliau, beliau merupakan wanita muda yang sangat cekal dan rajin sangat orangnya. Sebab kerajinan beliau maka hari ni empire beliau bukan sahaja makin membesar di Kuantan, malah makin meluas ke selatan dan utara tanah air! Hebat ibu muda berbadan comel ni!!!

Perkenalkan, DDM Farhana Ramli !!!


Uol yang biasa follow facebook atau instagram sal biasanya memang akan selalu nampak gambar-gambar sal dengan farhana. Farhana pun merupakan antara pendamping utama sal dalam business bersama Top Leaders Circle ni. Beliau sentiasa mengamalkan konsep rujuk yang mana merupaka formula utama dalam business networking bersama TLC.

Dalam business ni yang buatkan kita makin maju bersama kumpulan adalah bila ada suasana give and take iaitu ada kerjasama dua hala antara mentor dan protege. Alhamdulillah dari segi ilmu tindakan dan rujuk yang sentiasa diterapkan dalam budaya bisnez ni, farhana merupakan antara yang paling cemerlang bagi sal.


Farhana juga merupakan antara Premium Beautiful Expert di Top Leaders Circle di mana pernah dalam satu masa beliau dan kumpulan menjual lebih dari 50 set Premium Beautiful dalam jangka masa yang singkat.


Antara team CDP bawah pimpinan DDM Farhana Ramli di majlis ulangtahun syarikat yang ke 22. Ni Sebahagian sahaja. Kalau ikut jumlah sebenar, memang tak muat skrin kamera ni..hehee.


Untuk anda yang teringin nak pakai premium beautiful atau teringin nak buat pendapatan sampingan melalui business premium beautiful boleh je hubungi sal or Farhana :


#premiumbeautifulexpert
SALLEHA ROSLAN


FARHANA RAMLI

Koleksi dress terbaru Zawara

Before that nak uol tau yang sal bukan agent, pengedar, penjual, or yang sewaktu dengan nye untuk product secantik zawara ni.

Sal hanyalah pengguna setia zawara...
Setia menggayakan dress dan shawl dari zawara..
Bukan apa, sebab kerap terima whatsapp dari stranger di mana mereka whatsapp untuk order dress zawara dari sal...huhuhuu..sorry dear, kalau nak premium beautiful ye, sal boleh tolong fitting and advice u macam mana nak dapatkan pb corset but if u ask me about how to order zawara dress or zawara shawl memang sal hanya akan cakap "boleh search www.zawara.com" ;)

Bulan october lepas memang terlalu pack jadual harian dengan urusan business, sampaikan tak sempat nak online instagram untuk tengok the latest collection from zawara.

Then last week terus je ke zawara kota damansara n sal nampak ada dua collection design terbaru dari zawara. So terus je grab design terbaru zawara yang ada tu.

Sampaikan adik yang berkerja dalam zawara kd tu pun boleh kenal dah..siap tanya "ni yang salleha roslan tu kan" huhuu... Ye dik..!! ;) akk la tu yang memang suka hashtag  uol dengan #zawara kalau kat ig tu :D



Ni pilihan sal untuk minggu ni.
Balqis jubah color emerald green.
Actually masa tengok dalam ig, color hitam yang jadi pilihan. Tapi bila tengok depan mata, hijau ni pulak yang menangkap mata.

Ni pose ootd depan sekolah Damia before ke majlis tafsir bersama dengan ustazah Dato Dr Fatma El Zahra. Tu yang siap bersarung tangan je sebab nak simpan air smayang dari tersentuh dengan en hubby sepanjang dalam kereta...huhuu ;)


Gambar berposing dengan Zahra dress di Zawara Kota Damansara.
Masa ni sempat grab tiga dress and satu shawl.


Ni la dia koleksi jubah terbaru buat muslimah semua exclusive dari Zawara.
Memang dalam gambar sure uol akan pilih hitam punya.
Sebab nampak elegant kan.
Tapi once tengok depan mata (ni mata sal la ye...) hitam untuk balqis jubah ni tak se hottt emerald green tu.

Ni pulak koleksi zawara terbaru.
Namak dress yang ala-ala princess jugak ni is Zahra Dress.

Cutting Zahra Dress ni dengan Alicia Sequikn or Bold memang tak sama kat area pinggang. Cutting dress ni kecik sikit dari design dress sebelumnye. Jadi, pastikan kalau uol nak beli online dress ni, dapat kan extra satu size bila uol purchase order. Melainkan uol memang pemakai Premium Beautiful yang tegar so memang tak kan ada masalah untuk uol sarung Zahra Dress ni dengan size yang sama macam size Alicia sequin and Alicia Bold... Dress Zawara ni agak sempit di pinggang dan akan menampakkan anda buncit if amik size yang ngam-ngam dengan dress sebelum ni.


Alicia sequin dress 
Boleh dikatakan hampir ke semua color alicia sequin dress zawara ni dah ada dalam collection sal. Sal suka sangat material dari dress ni becoz of dia nampak berat dan beralun. Kalau uol tercari-cari lagi dress Alicia Sequin ni, boleh je call any branch zawara. so far sal perhatikan, everytime pergi zawara kota damansara sure akan ada lagi stocks untuk dress sequin ni.



Premium Beautiful jelajah Kuala Selangor

Teruja seorang guru sekolah menengah di Kuala Selangor ni untuk pakai Premium Beautiful Corset.

Ibu muda pada dua cahaya mata yang comel. Bersalin normal. Yang membuatkan beliau nak pakai pb corset ni adalah disebabkan tiada masa untuk bersenam dan nak kan metabolisme badan yang balance.

Perempuan ni kebiasaan nye bila usia dah touch 25 above, pengurangan metabolisme memang akan berlaku. Tu antara punca sukar nak turun berat badan dan bentuk badan tak seperti yang diidamkan. Maka di usia lingkungan macam ni la kita mudah dapat penyakit dan masalah kemurungan akibat berat badan dan bentuk badan yang tak cantik.


Lepas Premium Beautiful Expert iaitu Cik Safriza Azwani memberi sedikit penerangan tentang Premium Beautiful pada client, terus sesi fitting dilakukan oleh kami yang sememangnya pakar dalam pembentukkan badan dalam masa 5 minit sahaja..

Pakai pb corset ibarat kita duduk di atas mesin getaran badan yang banyak di jual di pasaran..dalam senyap premium beautiful membantu menggetarkan molekul air dalam badan kita.. Maka dari getaran molekul air tersebut terhasil la bentuk badan langsing menawan. Fungsi utama pb bukan untuk kurus kan anda! Tapi kepakaran pb adalah membentuk badan anda dengan segera supaya cantik kemas dan terletak.


Selepas proses fitting, 
premium beautiful expert cik Safriza Azwani yang merupakan bekas HR Manager di salah sebuah syarikat oil and gas ternama di dunia ni berkongsi cara-cara penjagaan pb corset dan menerangkan apa yang perlu dilakukan sepanjang proses healing berlaku.

Coz tak semua orang mempunyai badan yang sihat. Jadi di peringkat permulaan, biasanya sehari hingga sebulan (bergantung pada individu) akan mengalami proses detox yang akan membuatkan sesetengah pemakai rasa:
Pening
Loya
Muntah muntah
Kerap buang air besar dan kecil
Banyak berpeluh
Sedikit gatal-gatal di bahagian yang pejal lemak.
Dan bagi yang bermasalah seperti migraine, gastrik, cust, senggugut, lump, fibroid, slip disc, sakit pinggang dan sebagainye, kita akan mula rasa tak selesa di bahagian yang bermasalah kerana once premium beautiful melekap di badan, proses DETECT and PROTECT akan dijalankan oleh FIR PB Corset.

Jadi, tak perlu risau sekiranya anda mengalami masalah tak selesa diperingkat permulaan pakai pb kerana tu adalah healing crisis untuk mengeluarkan masalah dalaman yang lama di simpan dalam badan. Tapi sekiranya masalah berlanjutan hingga melebihi sebulan, segeralah dapatkan pemeriksaan doctor kerana berkemungkinan terdapat masalah kesihatan yang lebih kronik pada diri anda.


Selain berkongsi kelebihan premium beautiful, peluang jana pendapatan sekurang-kurangnya RM4,000 sebulan turut dikongsikan pada cikgu muda ni.. Bagi sal sendiri, alang-alang dah pakai pb, dan dah makin tau tentang kelebihan pb, apa salahnya ambil peluang untuk buat sambil belajar berniaga dengan product yang dah 20 tahun di pasaran ni.

Pb tak mahal, cuma harganya sahaja yang tinggi disebabkan kualilitinya yang amat tinggi. Bayangkan, premium beautiful je satu-satunya baju dalam yang ada fungsi kesihatan dan jaminan baik pulih PERCUMA SEUMUR HIDUP!

Bila kita dah tahu kelebihan pb, amik je peluang untuk bantu educate wanita lain tentang perlunya pemakaian baju dalam yang betul.

Sambil pakai pb sambil jana pendapatan RM 4,000 sebulan! 


Happy client ni bila badan rasa bagai di dakap ;)

Terima kasih kerana memilih kami PAKAR PEMBENTUKAN BADAN no 1 di Malaysia! Kami tak menjanjikan client akan kurus serta merta, tapi kami pasti anda akan gembira bila segera dapat bentuk badan idaman walau lepas 5 minit pb melekap di badan.

Client ni kaki corset so dia kata selesa sangat pakai pb dan pb corset tak seperti apa yang digambarkan. Premium Beautiful sangat selesa di pakai..tak menyenakkan dan tak merimaskan.


Lepas selesai tugasan, apa lagi jalan-jalan cari makan di Kuala Selangor. Kami singgah makan nasi lemak dan laksa yang sedap dan murah di depan teso Kuala Selangor ni. Rasanya murah kot makan kat sini sebab kami makan 4 pinggang nasi yang penuh lauk dan dua laksa sedap dengan harga tak sampai RM28 pun.

Kuala Selangor ni memang antara destinasi jalan-jalan cari makan kesukaan sal dan keluarga.


JOM PERHATIKAN TESTIMONI PENGGUNA PREMIUM BEAUTIFUL yang tak sampai 5 minit sarung pb ni:
Testimoni seorang cikgu.
Ibu anak dua.
Usia baru mencecah 30 tahun.
Bersalin normal.

Perhatikan bahagian tepi dada client.
Nampak ada perbezaankan lepas pakai premium beautiful.

Dada yang melimpah ke tepi dan agak jatuh mula kemas dan tiada lagi lebihan di tepi dada. Awesome!!!

Pinggang client pun mula nampak makin kecil dari sebelumnya.

Ni pandangan tepi.

Perut client yang sebelumnya kelihatan membuncit dah mula nampak flat lepas pakai premium beautiful.

Dada mula kelihatan kemas dan push up sedikit dari asal.

Ni baru lima minit pakai premium beautiful. Bayangkan lepas lima bulan pb tersarung di badan??? Dan lagi baik even lima tahun pun anda masih kekal dengan premium beautiful.. ;)



Nak cuba free fitting Premium Beautiful?
Nak dapatkan khidmat pakar pembentukkan badan dengan Premium beautiful?
Nak kan harga berpatutan dengan service terbaik dari kami team Premium Beautiful Expert?

Hubungi segera!!!
#PremiumBeautifulExpert

SALLEHA ROSLAN




Thursday, November 13, 2014

CDM Salleha Roslan di MUT 22

Sedikit perkongsian dari sal untuk Majlis Ulangtahun Syarikat yang ke 22 di mana sal merupakan antara 32 Bintang baru yang bergelar Crown Diamond Manager 2014. 

CDM merupakan puncak kejayaan dalam perjuangan business network ni di mana stage CDM merupakan simbolik pada permulaan kejayaan besar dan simbolik pada solidnya income five figures above sebulan. Alhamdulillah.


Wajah seorang Crown Diamond Manager.
Alhamdulillah kejayaan baru bermula dan akan diteruskan sehingga ramai yang makin berjaya.

Bersama suami tercinta.
Orang kuat yang merupakan tunjang utama kejayaan demi kejayaan yang sal kecapi hari ni. Tanpa sokongan padu dari beliau, tak mungkin ada CDM Salleha Roslan bersama Top Leaders Circle hari ni. Alhamdulillah sal dianugerahi seorang suami yang sentiasa positif dan sentiasa menyokong perjuangan sal dalam bisnez ni.


Persis Grammy Award pulak dah bila kena lalu red carpet ni. Thank u my fashion designer NAWY ARIS BUTIK from  Shah Alam..baju color purple ni memang lain dari yang sal biasa pakai. Thank you so much nawy and my Official MUA June Hazy...sekiranya uol tercari-cari butik pengantin yang menawarkan harga berpatutan dengan design yang cantik menawan, boleh la visit instagram @nawyaris untuk set appointment with the talented designer. And for makeup pulak sal memang puas hati sangat dengan hasil kerja @glitzbyjunehazy @junehazy di mana makeup june tak sarat and tak berat.


Ni la wajah-wajah yang paling happy bila sal berada di pentas kejayaan. Terima kasih ibu ayah mak abah atas sokongan yang tak pernah padam.


With my lovely sista n friend di Top Leaders Circle CDM Nur Fadzliah dan suami yang sangat supporting Mr. Mamat Duyong.


Wajah penuh kesyukuran bila pentas CDM berjaya di tawan. Alhamdulillah.
Bila mula di puncak kita akan makin nampak jelas kenapa setiap dugaan demi dugaan Allah beri dulu. Dugaan tanda Allah kasih kan kita. Dia nak uji sama ada kita ni hamba yang kbersyukur atau hamba yang kufur. Setiap ujian yang datang adalah bersesuaian dengan kemampuan kita.

Dugaan adalah petanda baik yang kita makin hampir ke puncak kejayaan.
Jadi tak perlu susah hati dengan dugaan.
Tak perlu rendah diri dengan kekurangan.
Teruskan perjuangan bila dugaan datang bertubi-tubi kerana ada hikmah indah tersembunyi di sebalik dugaan yang Allah beri.


Antara rakan kongsi yang sentiasa di hati...love u guys!!!






In shaa Allah 100 gambar yang lain akan sal uploadkan lagi lepas ni...... ;)

Wednesday, November 12, 2014

Sukanya berus gigi :D


Bangun pagi gosok gigi...
Cuci muka, senang hati...
Hehehee seronok Muhammad Danish Shafiq setiap kali jumpa berus gigi.
Memang sejam jugak la dia akan memberus gigi-gigi comel dia tu once dah pegang berus gigi...



Tuesday, October 28, 2014

Business Premium Beautiful menakutkan...!!!

Ya Allah serius!!!
 Business Premium Beautiful ni memang amat menakutkan bagi usahawan yang dah jatuh cinta sepenuhnya dengan Premium Beautiful Corset yang dah hampir 20 tahun di pasaran ni.!!!

Melalui ILMU dan KERJASAMA SIOMBIOSIS kumpulan, kami bergabung idea dan tenaga untuk mengembangkan business Premium Beautiful ni ke seluruh Malaysia. Malahan permintaan terhadap Premium Beautiful makin mendapat tempat dari mereka yang berada di luar negara termasuk di UK, USA, Australia dan Arab Saudi. 




Fuhhhhhh...uol just imagine 10 set ni punch terus dah ada yang punya!
Tak sempat nak simpan dalam almari dan peram bawah katil pun set-set Premium Beautiful ni.

Memang pelik sangat bila ada yang kata Premium Beautiful MAHAL dan SUSAH NAK JUAL...

Sebenarnya Premium Beautiful tak mahal cuma harga pb corset ni je yang tinggi sebab logik la kan, bila quality tinggi dah tentulah harga pun tinggi. Tapi, dalam tinggi-tinggi harga pb ni pun, permintaan terhadap pakaian dalam kesihatan NO 1 ni tetap mendapat sambutan hangat yang tak pernah putus sepanjang 20 tahun berada di pasaran.





Dan tak sampai sebulan, lepas 10 set Premium Beautiful yang ada di tangan Premium Beautiful Expert SSM Norarni Yusinda, boleh pulak Arni punch another sets for clients yang beli premium beautiful secara TUNAI!

Alhamdulillah dengan ilmu dan kerjasama yang kami terapkan di TOP LEADERS CIRCLE, kami akan bergabung tenaga dan bekerjasama untuk pastikan usahawan kami di guide bnerterusan sehingga mereka expert dan boleh bertindak makin laju ke depan.

Formula nak berjaya dalam busines Premium Beautiful ni tak de lain, hanya perlu amalkan ILMU, BERTINDAK dan always RUJUK usahawan terdahulu yang dah terbukti berjaya.

Di Top Leaders Circle kami sediakan ilmu teori dan ilmu praktikal secara percuma. Bila anda komit pada kami, in shaa Allah sepenuh tenaga juga kami akan komit untuk anda. Ni la yang dinamakan simbiosis iaitu saling berkerjasama dan saling memerlukan. Business akan jadi lebih mudah dan lancar bila masing-masing mainkan tanggungjawab dan lakukan peranan masing-masing. Ni keistimewaan paling special yang ada dalam Team Premium Beautiful Expert di Top Leaders Circle.

Di TLC anda akan di guide dan di latih hingga anda sendiri yang ketagih untuk lakukan business ni sepenuh hati. 


 SSM Arni yang tak menang tangan nak penuhi permintaan pelanggan yang nak sihat dan cantik dengan Premium Beautiful Corset.



Hari minggu digunakan sepenuhnya oleh SSM Arni untuk puaskan hati pelanggan hingga sanggup fitting sendiri client beliau yang berada di Kuantan Pahang.


 Business Premium Beautiful ni memang sesuai untuk kita yang sibuk 12 jam sehari dengan waktu pejabat kerana untuk perolehi income sekurang-kurangnya RM4000 sebulan, kami di beri tunjuk ajar untuk menggunakan sepenuhnya masa 2 Jam je sehari.

Ni masa fitting Premium Beautiful di Titiwangsa. Fittingkan nurse berbangsa indian yang sangat happy bila shape badan beliau terus berubah lepas 5 minit sarung pb corset ;)

Kelebihan Business Premium Beautiful bersama team Premium Beautiful Expert TLC ni, kita akan sentiasa di beri ilmu teori hinggakan ilmu praktikal untuk fittingkan client turut di beri tunjuk ajar oleh mentor. Mentor siap turun padang untuk pastikan kita fitting client dengan betul.


 Client ni agak pemalu, so muka beliau perlu diblurkan walaupun senyuman melebar sampai ke telinga lepas badan terus cantik terletak lepas sarungkan pb corset.


 Another happy client yang difittingkan oleh SSM Arni.
Hebat Arni ni, dua tiga kali je mentor beri tunjuk ajar dia dah pantas berdikari.


Terpancar wajah yang penuh ceria lepas badan rasa bagai dipeluk bila premium beautiful tersarung di badan.



Buat uol yang teringin nak sihat cantik slim dengan Premium Beautiful boleh jugak segera hubungi another Premium Beautiful Expert yang cantik manis ni ye....She is one of my Trusted Agent yang in shaa Allah dapat memberikan service terbaik buat anda yang ingin mencuba pb corset.


SSM Arni dan CDM Salleha.
Masa ni after work, turun padang untuk teman n guide Arni cara fitting client di Ampang ;)


Di apit dua insan hebat di Top Leaders Circle CDM Salha Zain dan CDM Al-faath yang merupakan suami pada CDM Salha ;)

TAHNIAH Arni!!!
Anda usahawan luar biasa hebat bila dalam masa sebulan hampir 20 set premium beautiful terjual.







HUBUNGI KAMI #PREMIUMBEAUTIFULEXPERT
untuk keterangan lanjut mengenai corset kesihatan no 1 ni :


SALLEHA ROSLAN
011-1631 1641

ARNI YUSNIDA
019-362 4301