Saturday, May 5, 2018

Premium Beautiful Promo Raya


Faham. Ramai yang mengidam nak pinggang ramping macam salleha. Eh silap. Macam Fazura.

Jadi, ni la waktu paling sesuai untuk risik-risik corset yang paling manis ni.




Ni bukan koleksi gambar dari Google. Ni memang diri sal ssendiri. Dan koleksi baju sendiri. Bila pakai Premium Beautiful ni, nak pakai baju apa pun jadi confident je.

Rasa dah macam buka butik pengantin je. Nak let go, anak dara tak bagi. Diorang kata nanti nak pakai baju mama. Hmmmmmm. Ok jugak tu. Esok time tunang ke, nikah anak ke, tak yah pening-pening cari baju dah. Diorang pakai je mana ada.

Baju pink yang hujung sekali tu, baju 4 tahun lepas, masih muat di sarung walau badan naik jugak beberapa kg.



Fazura love Premium Beautiful and Infinence. So let's grab your set now. Kami ada buat special promo untuk anda dapatkan sekarang.
Premium Beautiful dengan harga tak percaya


Yess call us now.
KLIK SINI TERUS 011-1631 1641


Eh jap.
Jom tengok beberapa testimoni terkini dari the real PB Lovers kami.



Alhamdulillah baru je pakai Premium Beautiful second set, dah puas hati dengan size yang di beri. Tu je nak selesa pakai Premium Beautiful ni. 

Nak selesa. Tak mengah. 

Nak dapat rasa selesa tu, kena dapatkan dari yang pakar. Yang aktif sharing about Superbrand corset ni. Baru in shaa Allah akan selesa pakai sampai tak nak buka.

PB Lovers ni bagi tau, lepas fitting sabtu tu, dia siap bawa tido lagi corset Fazura ni. Set corset Premium Beautiful pertama dulu tersimpan dalam almari, sebab pakai senak dan tak selesa katanya.

Betul yang, bila size tak ngam, confirm senak dan tak selesa pakai. Tu yang last sekali simpan dalam almari je. Jangan cam tu, jom dapatkan free consultation dari #No1CertifiedPremiumBeautifExpert

The Real Premium Beautiful Expert.



Apa perasaan uol bila terkurus 12 kilo?

#KisahBenar
Yang Sal tengah ukur tu la, client yang dah terkurus 12 kilo. Masa mula pakai hari tu, merecik peluh jantan nak sarung corset. Hari ni mesej bagi tau terkurus pulak dah. Seteres tau korang jual corset yang dah lebih 21 tahun ni. Seteres sebab kami terpaksa terima good news dari customers yang kehilangan berat badan.




Terkurus 18 Kilo pun ada!
Memang Magik Premium Beautiful Corset ni. Sebab tu dah lebih 22 tahun wujud dan maintain dalam Market. Dan makin melebarkan sayap ke Singapore, Brunei dan Indonesia.

So jom la kita rasa perasaan kehilangan tu sama-sama. Hilang berat badan adalah sesuatu yang sangat menggembirakan kan. 







Rahsia Kejayaan Dalam Berniaga

Tak de rahsia untuk berjaya. Semuanya bermula dari diri kita. Macam mana kita meminta-minta dengan yang Maha memberi segala.

Serius tak de rahsia.

Apa yang kita fikir, cakap, rasa, dan buat, semua tu adalah doa. Nothing impossible when we want and when we believe!

1. Mulakan je. Buat sampai jadi. Selagi tak jadi, buat lagi. Jangan tarik diri. Masterkan apa yang kita dah mulakan tadi.
2. Yakin semua yang berlaku ada hikmah. Dapat musibah jangan lemah. Dapat anugerah jangan gah. Masa rezeki melimpah sentiasa merendah hati. Sebab bila kita di bawah kembali, kita tak susah hati dan tau cara nak kuatkan diri.
3. Bersyukur dengan apa yang ada, dalam masa yang sama jangan berenti usaha, doa dan meminta apa yang kita hajatkan. Specifickan permohonan kita hanya pada Dia.
Thank u sesayang semua yang ada sent mesej personally to me



Saturday, April 21, 2018

Premium Beautiful Expert At University Malaya, Bangsar.


Eh buat apa sal kat sini? 
Sambung Master ke?

Tak la. Sal kat sini atas urusan memenuhi permintaan pelanggan. Sebelum ke sini. Sal ke Hospital University dulu. Rasa cantiknya susunan Allah bagi ni. Memula ada ibu yang baru bersalin order Sabun Marine Essence. Dia minta tolong hantar kat University Hospital. Then selang beberapa minit ada pulak someone dari University Malaya ni nak jumpa.

Alhamdulillah. Rezeki tak pernah salah alamat.


Maka macam itik la kami berjalan. Terkedek-kedek dengan bodyguard tiga orang ni masuk UM. 





Sal tak kenal customer ni. Dan semestinya customer ni pun kenal sal dari Internet je. 
Kat sini la kami berjanji untuk bertemu. Di University Of Malaya Entrepreneur Centre UMEC.

Bertemankan Premium Beautiful di badan, dan Baju Black Grey Pink ni dari House Of Doll By Fazura. Tak tau la nape suka baju-baju fazura ni. Masa ni Fazura belum jadi Duta Premium Beautiful lagi. 


Sambil mama jumpa client, Damia Danisha Danish memain kat perkarangan UMEC ni.


Thank You Kakak, adik and Muhammad Danish Shafiq sabar teman mama n ayah work. Hehee work ke?


Bestnya sesekali dapat masuk U ni. Rasa macam student pulak. Rindu zaman buat degree dulu.


Ngam-ngam jumpa client hujan lebat turun kat UM ni. Kami stuck jap kat area Auditorium ni. Sebab nak ke parking confirm lencun semua. Nampak hujan dah reda sikit, sal minta pinjam payung one of student kat sini. Terima kasih dik tolong kakak anak tiga ni. Semoga capai Anugerah Dekan la awak setiap tahun.


Ni aktiviti kegemaran setiap kali lepas appointment. Sopping.


Nak pulak buat kerja kat Bangsar. Maka, ke Bangsar Shopping Village la kita. Solat and Makan kat sini.




Sambil tu jangan lepaskan peluang jejak kan kaki ke Fashion Valet. Dapatkan seketul dua barang untuk reward diri.



Suka shopping bag. Tapi lepas tu tak pakai. Bag ni macam bag wajib untuk peminat Vivy atau Duck. Satu bag ni rege dia RM499. Ada dua warna je. Hitam dan Putih. Limited Edition.








Muhammad pulak kalau datang BSV ni memang dia akan ajak masuk lego ni. Siap hafal jalan lagi macam mana nak pergi sini. Kuat betul ingatan budak kecik ni.


Siap solat dan spend time at Fashion Valet, kami dinner dulu sebelum balik.


3 orang anak, 3 macam makanan. Semua taste tak sama. Danisha perut dia tak boleh lapar. Huhu. Kang habis semua orang dia makan.


Mee kari kot yang Damia makan ni.


Kami makan kat Citrus dalam Bangsar Shopping Village ni.










Danisha memang tekak western. Dia prefer makan macam ni.







Alhamdulillah untuk segala nikmat. Thank You Allah. Dah jom balik. 

Friday, April 20, 2018

Premium Beautiful Expert At Sungai Inki Kalumpang




First time jejak kaki kat Sungai Inki Kalumpang ni. Memang SUPERB Sungai Inki ni.  Sebelum ni ayah selalu je sebut, kalau nak mandi sungai, try pergi Kalumpang, Sungai dia bersih, jernih, terjaga lagi.


Tempat menarik untuk santai-santai bersama keluarga.
Kami pergi ni bulan March 2018. Masa ni kat area Selangor banyak tempat tak de air. Sebab empangan pecah. Alhamdulillah area kami tak terjejas pun. Cuma tetiba je Puan Yani mesej tanya tak ke mana ke hari ni. Kitorg ni memang suka cari aktiviti kalau tak de aktiviti business. So, tu yang terkeluar idea nak mandi sungai petang-petang ni.

Musim tak ada air ni, sesuai sangat nak bawa family ke sini. Dapat celup kaki atau rendam badan paras pinggang pun jadi la. Terus sejuk satu badan dan hilang jem dalam kepala lepas berhari-hari berkerja.

Tempat ni nama dia Sungai Inki, Kalumpang. Dekat Hulu Selangor. Berhampiran dengan Bandar Tanjung Malim. Geng-geng cikgu UPSI mesti familiar kan dengan sungai ni. Kalau dari Shah Alam, amik masa 45 minit je untuk sampai ke sini.

Ni pengalaman kali pertama kami ke Sungai Inki, Kalumpang. Bayangkan, dah berpuluh tahun hidup kat Lembah Klang ni, ni la kali pertama kami jejakkan kaki kat tempat yang sejuk dan sangat tenang ni.

Air sungai dia Masha Allah, Jernih. Bersih. Nak kata sejuk, tak ada la sampai sejuk beku. Just nice.

Environment kat sini pun terbaik. Parking RM1 je satu kereta. Nak mandi pun masih FREE lagi. Cuma kalau uol pergi ke kawasan yang melepasi jambatan gantung tu, memang kena bayar ikut kepala. RM5 Dewasa, RM3 untuk budak-budak. Tapi tempat yang kena bayar tu complete semua ada. Nak salin baju senang, nak solat pun mudah, nak buat bbq pun dah ada arang dan tempat dia, pondok-pondok nak melepak pun disediakan.

Kalau rasa malas nak bawa makanan, dalam kawasan Kampung Kalumpang ni ada warung makan. So boleh la duduk makan kat situ atau bungkus je bawa naik ke area sungai. Tapi makesure bekas makanan yang kita makan tu, tak di buang merata. Kita sama-sama jaga sungai yang masih belum tercemar lagi ni.

Kalau suka adventure, nak bermalam, boleh je book tapak khemah dengan penjaga kawasan sungai ni. Sewa tapak khemah RM50. Tu kalau nak berkhemah la. Tapi banyak je homestay, chalet dan resort kat dalam ni. Pilih je nak yang mana. Range harga mula dari RM150

Kot la stress sebab tengah musim tak ada air ni kan, bole la plan bawa anak-anak mandi air sungai yang jenih bersih ni. Boleh la datang sini. Boleh je kalau nak tag nama or share tempat ni dengan pasangan uol, Sabtu ahad ni boleh la pergi.


We love this beautiful place.


Our geng dari Ipoh mali.


Orang Kalumpang yang berminat nak jaga badan dengan Premium Beautiful, boleh la hello-hello kami ye 011-1631 1641


OOTD kekonon Vivy.




Damia dengan baju Bella Ammara nya. Beli guna duit sendiri tau. Hehe. Dia kumpul RM219 sebab nak beli baju renang muslimah ni.


Awat muka adik so serius. Mama kacau dia mandi sungai la tu. Sabar ye. Jap lagi rendam la puas-puas.


Berdarahnya sikit je. Tapi dia punya over tu, Masha Allah.


Siap suruh mama ubatkan guna daun lagi.




Baju renang adik dia beli kat Jusco Maluri. Masa jejalan hari tu. Tak sampai hati nak bagi dia pakai baju mandi ketat seksi dah. Jadi, belanja la dia beli baju Ogival baru. Adik ni simple je, asal ada. Baju renang macam ni kat Jusco dalam RM120 je.


Rendam Premium Beautiful sekali. Best tau swimming dengan PB. Posture badan terjaga.


Baju biru fish tail sampai kaki ni, baju dari House Of Doll by Fazura. Sal beli tahun lepas kalau tak silap. Beli kat butik Fazura di The Stand Mall. Tau tak berapa harga baju ni? Ya Allah murah sangat. Baiknya Fazura buat sales masa tu. Baju ni RM30 je satu. Dia siap balut dalam bag yang tersangat cantik macam Fazura sendiri. Tak sangka pulak sekarang Fazura pun dah pakai baju dalam sal, Premium Beautiful.


Diorang berdua ni main air kat tepi-tepi je. Elok lah, tak de la risau sangat dia duk tengah sungai tu.



Bila duduk macam ni, tak sah kalau tak sembang pasal plan for our team.

Kami ada kat Sungai Inki ni tak lama. Datang pun dah petang. Dalam pukul 3 macam tu. Memang diorang tak puas mandi. Means memang nak kena repeat again. Pukul 6 area ni dah tutup. Melainkan kalau kita adda amik pakej camping kat sini la.

Sekian sharing sal untuk Sungai Inki Kalumpang ni. Boleh tengok video yang sal share kat atas entry ni ye. Mana tau membantu uol untuk reach area sungai jernih kat Kalumpang ni.